Bedankt voor je registratie!

Binnen 24 uur activeren we jouw inkoop account. Je kunt dan direct aan aan de slag! Bekijk in de tussentijd onze bestsellers of onze handige starters bundels.

Soap & Wellness (36)

DIY Drinks (27)

Ambachtelijke Brownies

DIY Bakery & Kitchen (9)

Tasting Boxes (35)

Customized Gifts

Ben je op zoek naar een unieke gift voor je eigen winkel? Bijvoorbeeld met een link naar je eigen bedrijf, straat of stad? Wij denk met enthousiasme met je mee.

Wij begrijpen jou als retailer. Al 10 jaar lang.

In 2014 zijn wij The Flavour Company gestart met slechts 1 product: onze Whisky Tasting BoxDit product is inmiddels 150.000 keer verkocht aan partners.

Uitgebreid & smaakvol assortiment 

Sinds 2020 hebben wij ons gespecialiseerd in het ontwikkelen van smaakvolle & verrassende Gifting producten waar zowel de gever als de ontvanger blij van wordt. Dat heeft geresulteert in een divers aanbod gifts in verschillende categorieën.  

Goede marges

Wij hechten veel aan waardevolle samenwerkingen. Wij gunnen jou als partner een goede marge en we denken graag met jou mee om de verkopen succesvol te maken. 

Laagdrempelig bestellen

Wij houden zelf ook van laagdrempeligheid, daarom hoef je niet groot in te kopen bij ons. Wil je eens rustig uitproberen? Bestel dan met mate.