The Flavour Co. Wholesale

Beste partner. Welkom op ons zakelijke inkoop portaal! Wij leveren al 10 jaar aan retail partners in meer dan 10 landen. Van slijters tot kappers. En van conceptstores tot bloemisten. We bieden goede marges, laagdrempelige inkoop en we denken graag creatief met je mee.

Onze merken & productgroepen

Wij maken alle producten zelf. Dit doen we vanuit onze Bakery productie locatie (HACCP) en vanuit onze Slijters locatie. Beide in Nijmegen. 

Soap & Wellness (36)

DIY Drinks (27)

DIY Bakery & Kitchen (9)

Starters bundels (5)

Tasting Boxes (35)

Wij begrijpen jou als retailer. Al 10 jaar lang.

In 2014 zijn wij The Flavour Company gestart met slechts 1 product: onze Whisky Tasting BoxDit product is inmiddels 150.000 keer verkocht aan partners.

Uitgebreid & smaakvol assortiment 

Sinds 2020 hebben wij ons gespecialiseerd in het ontwikkelen van smaakvolle & verrassende Gifting producten waar zowel de gever als de ontvanger blij van wordt. Dat heeft geresulteert in een divers aanbod gifts in verschillende categorieën.  

Goede marges

Wij hechten veel aan waardevolle samenwerkingen. Wij gunnen jou als partner een goede marge en we denken graag met jou mee om de verkopen succesvol te maken. 

Laagdrempelig bestellen

Wij houden zelf ook van laagdrempeligheid, daarom hoef je niet groot in te kopen bij ons. Wil je eens rustig uitproberen? Bestel dan met mate.

Customized Gifts

Ben je op zoek naar een unieke gift voor je eigen winkel? Bijvoorbeeld met een link naar je eigen bedrijf, straat of stad? Wij denk met enthousiasme met je mee.